Alperen Sigorta Aracılık Hizmetleri LTD. ŞTİ.
 
Allianz Sigorta'dan yapılan açıklamaya göre, acentelerin Allianz Sigorta ile olan iş ortaklıklarının güçlendirilmesi ve motivasyonlarının yükseltilmesi amacıyla düzenlenen Allianz Acenteler Toplantısı, Antalya Cornelia Diamond Resort and SPA otelde gerçekleştirildi.
Axa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO Cemal Ererdi, “Başarı ve itibarın yalnızca müşterilerimize sunduğumuz ürün ve hizmet kalitesine değil, aynı zamanda iş yapma biçimimize de bağlı olduğunu düşünüyoruz.
Yol boyunca kayıt işlemini otomatik olarak gerçekleştiren ve sürüş davranışlarını değerlendirerek yolculuk bittiğinde puan veren Axa İyiSürücü uygulaması, ne kadar iyi bir sürücü olunduğunu ölçüyor. Fren, hızlanma ve dönüş için ayrı ayrı puanlar veren ve genel puanlamayı da “sürüş skoru” olarak çıkaran Axa İyiSürücü uygulaması bonus ve rozetler kazanma, rozetlerin kilidi açılıp küçük ipuçları ile sürüş geliştirme, puan yükselttikçe seviye atlama, profil oluşturma ve arkadaş ekleme olanaklarını da sunuyor.
Karacabey Ziraat Odası Meclis Başkanı Nuri Karaca, önceki gün iki saat süren ve metre kareye 55 kg. düşen aşırı yağışın çiftçiyi perişan ettiğini söyledi.
<<Önceki 1 2 3 Sonraki>>
İletişim
Tophane Mah. Çanakkale Cad. Yeni Hal İçi Sok. No:18/A
Merkez/Rize, pk:53020
Email: alperensigorta@hotmail.com.tr
Phone: 0 (464) 214 46 71
SOSYAL MEDYA
 
 
Hakkımızda
Tüm sigortacılık işlemlerinizde sizlere kaliteli hizmet vermekten her zaman onur duymaktayız. Bu amaçla sektörde uzun yıllardır hizmet veriyoruz.
Copyright © Alperen Sigorta Aracılık Hiz. Ltd. Şti.